Håll i er !

Min blogg har fastnat i någon form av variant på Twitter, korta och intensiva meddelanden. Men nu får ni sätta er till rätta i stolarna, för här kommer ett riktigt brassarinlägg! Som ni vet pågår en ständig kamp att få tiden att räcka till alla förändringar som ska förgylla livet under närmaste tiden :) Jag kan meddela att måleriverksamheten går framåt, bara en sak kvar att slipa/grunda/måla. Planeringsverksamheten går bra, ett par bockar har gjorts senaste dagarna. Även en del nya, bra planer har smitts.
Ikväll tog vi dock en avstickare ut till Biskopskulla. Där var det sommarkväll! Helmysigt, med kvällssol och fika. Men själva huvudnumret var Tim, landsbygdens egna textilkung. Han berättade om sitt företag, om plysch och fjädrar samt välkända kostymer han konstruerat med sina bara händer. Rolig man det där, ödmjuk och humoristisk. Alla som inte var där missade helt klart något!
Han är bundis med Christer Björkman som sällan är blygsam med att spara på krutet vad gäller klädkreationer, vilket Tim inte tackar nej till.

Kommentarer
Postat av: Mulle

korrigering: Christer Lindarw skall det självklart vara i denna sprakande kreation av bling bling och fjädrar ;)

2010-07-23 @ 01:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0