.


Vi får se vad framtiden har att ge. Tack alla som gjort det roligt att blogga, tack också ni som fått mig att sluta.
Det har varit nyttigt på alla sätt och vis, kanske ses vi igen, när utgångsläget återigen förändrats. Förstår att många av er undrar vad tusan ni ska göra om dagarna nu, gråter er till sömns och sliter av er håret när jag faktiskt inte kommer uppdatera något mer. Men jag ska berätta en hemlighet... Det finns tusen andra helt meningslösa bloggar där ute! (Har hört att hon Kissie skulle behöva lite hjälp med statistiken, hon hade bara en miljon läsare häromdagen).
-
/Nihilarian aka Elin

Hej på ett tag?

Bloggen tar en paus. Vi får se om den återhämtar sig, just nu känner jag inte för att fortsätta. Det är mycket skit i bloggvärlden, och även mycket utanför.

mycket på kartan

Pluggar som en dåre tills imorgon. Tänkte försöka hinna svepa igenom svaren till alla frågor på seminariet. Har en sjukt stressig vecka framför mig! Har valt en seminariegrupp som börjar kl 8 på morgonen av någon anledning, försöker inbilla mig att jag kan bli en morgonmänniska samtidigt som jag drastiskt måste öka på kaffeintaget. Vi får se hur trött jag är på fredag! Ska jobba på apoteket i veckan också, sen är det ju barnvaktstisdag imorgon. Fulle rulle gör mig gott! Även om jag optimistiskt nog trott jag skulle hinna göra seminariefrågor för hela veckan ikväll, tillåt mig skratta.

Ikea haparanda calling

Frågan är varför IKEA i Haparanda skickar reklammail till mig när jag knappt varit ovanför Borlänge någonsin? Men de skulle bjuda på frukost, så jag får nog ta mig dit!

Hallen

Nya skohyllan. Love it :) Har dessutom målat trähjärtat vitt och sedan målat en liten skylt som står bredvid ljusen. Helnöjd :) Tack Svärmor! ♥

RSS 2.0