Åt helvete besviken
Hej! Här kommer lite länkar på bra tårt/cupcakes recept. Alla tårtrecept kan användas till att göra cupcakes och vice versa man behöver inte ändra nått.
http://www.matklubben.se/recept/red_velvet_cake_taarta__62672.html
den här gick jag efter när jag gjorde de röda cupcakesen. Den blir nog lika god att göra som tårta. Det viktiga är bara att inte smöret är jättekallt.
http://www.matklubben.se/recept/leilas_sticky_pecan_cupcakes_54499.html
inte riktigt cupcakes men huuur goda som helst. kan klibba i formarna.
http://www.matklubben.se/recept/chai_latte_cupcakes_59298.html
man kan använda vilket te som helst, strunta i frostingen den är skitäcklig, ta vispgrädde+vaniljsocker istället.
http://www.matklubben.se/recept/vaniljcupcakes_med_fluffy_frosting_hallon_38482.html
Frostingen är ganska klurig att få till.
http://www.matklubben.se/recept/malteser_cupcake_med_nido_mjoelkpulver_frosting_63538.html
Huuuur gott som helst. Du kan få låna nido av mig.
Lite tips:
använd alltid ingredienser som är samma temperatur, annars skär sig smeten, så typ låt sakerna som är i kylen stå ute i köket en stund.
fyll alltid formarna till 2 tredjedelar så blir de lagom stora.
ha de inne i ugnen liiite mindre än vad det står på receptet så blir de inte torra.
vispa inte när du haft i mjöl och bakpulver, utan rör annars blir det torrt.
Det är inte svårt, det kommer gå jättebra! :D
Mina favoritfrostingar är cream cheese frosting, nido frosting, och swiss meringue buttercream men cream cheese frosting brukar alltid gå hem hos folk och är skitenkelt. :) Lycka till!
justja, stora cupcakes ska vara inne ca 20 min och små ca 15 min :)
Då är vi två bruden. Mitt liv går praktiskt taget i ständig uppförsbacke nu med. Japp! Spotta, fräsa och fortsätta klättra ;)