Go Malle it's your birthday!

Grattis bästa Malin! Igår var hennes sista dag i tonåren, för idag blir hon tjugo år. Tjugo år. Länge sedan man tappade mjölktänderna, långt till pension. Livet har bara börjat, men ändå hunnit ganska långt. För visst är också du klokare - och snyggare - i år? Precis som förra året, och året innan det ;)

Pappa ringde nyss. Han och mamma har bokat kryssning på Nilen med efterföljande vecka i solen i mars, jag är så avundsjuk! Skulle själv vilja ha en vecka i solen just nu, är så blek att jag är genomskinlig  och  de få ljustimmarna här hemma får en knappast att bli mer motiverad.

Tova, familjens hund, kommer att få vara hos oss eller med min syster om de inte hittar några andra som kan ta hand om henne. Det löser sig, vi har henne ju gärna runt oss egentligen! Tyvärr blir det knöligt, inte minst med trapporna här (som hon är livrädd för). Sen vet vi inte hur länge vi är borta på dagarna och vi måste meddela om vi ska ha hund i lägenheten. Hon skulle med andra ord få det bättre någon annanstans, men kan ingen annan ta hand om henne så får vi se till att det fungerar.

Bästa vovven har blivit gammal och frussen så hon har overall på vintern :)


Jag och Sebbe kollade på Jennifers body till middagen. Märklig film, men ändå kunde vi inte sluta titta för vi undrade vad det var frågan om där i början. Därefter blev mycket förutsägbart. Men vi konstaterade att den som skrivit manuset måste varit en fantasifull kille. Fantasifull för att han lyckats blanda alla  möjliga skräckfilmsscenarion i en och samma film, kille för att tjejerna som spelade varsin huvudroll hade en hångelscen. Haha.



Ta hand om varandra.

Kommentarer
Postat av: Nilsson

Hundvakt? Hör med mina päron eller farmor och farfar. Våra är ju hanhundar och kanske lite på och större, men farmor och farfars är ju en tik i ungefär samma storlek? Ett alternativ iallafall.

2010-01-10 @ 23:32:35
URL: http://pecadora.blogg.se/
Postat av: Sandra Träff

Loke har säkert Tova som kompis någon dag om det skulle krisa :) Jag kan säkert också ta henne någonting om det är så, Leeza behöver ju inte vara i samma rum :)



//Sandra, Loke, Lexus & Leeza

Ps: Kul att jag hittat din blogg, man får sig en tankeställare ibland ds.

2010-01-12 @ 20:44:59
URL: http://www.aisling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0